Våra tjänster

Restylane (fillers)

Svensk patenterad produkt som består av endast naturliga icke syntetiska eller animaliska ingredienser. Fyller upp djupa rynkor och småveck.


För att få utföra Restylane (fillers) / Azzalure (Botox)-behandling krävs leg. läkare eller leg. sjuksköterska med medicinskt ansvarig läkare.


Med Restylane får du ett resultat som ser naturligt ut och som inte påverkar ansiktsuttrycken. En behandling med Restylane erbjuder ett enkelt sätt att behålla kontrollen över ditt utseende. Resultatet av en enda behandling kan ses omedelbart och kan vara upp till ett år. Restylane är den mest studerade och dokumenterade sk. fillern baserad på hyaluronsyra i världen med omfattande studier som talar för dess säkerhet och effekt. Restylane har använts i mer än 20 miljoner behandlingar över hela världen under de senaste nitton åren.


Azzalure (Botox)

Ett muskelavslappnande läkemedel med flera användningsområden. Den verksamma beståndsdelen i Botox, och övriga botox-preparat, är botulinium-toxin. Botulinuim-toxin orsakar en sorts muskelförlamning. Genom injektion av ämnet kan man begränsa aktivitet och funktioner i valda delar av kroppen. Detta är nyckeln till alla botox-produkters framgång.Carlskrona Hudvård

Estetiska injektionsbehandlingar